Tarieven

De tarieven van de behandeling

Eerste behandeling:

De eerste behandeling duurt langer dan een reguliere behandeling, dat is inclusief een intakegesprek waar praktijk Heemstra graag uitgebreid de tijd voor neemt. Er worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Vervolgbehandelingen:

Een behandeling duurt tussen de 45 en 60 minuten. De kosten voor een behandeling bedragen 80 euro. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de mate hiervan. Gemiddeld genomen zijn er tussen de 3 en 6 behandelingen nodig.

Betaling:

Betaling geschiedt na de behandeling door middel van contante betaling of pin-betaling.

Annulering:

Afspraken die minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd kunnen kosteloos worden geannuleerd. Afspraken die binnen 24 uur van tevoren worden afgezegd zullen in rekening worden gebracht.  

Vergoeding:

Na de behandeling krijgt u een factuur mee welke u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeraar en aanvullende verzekering wordt de behandeling deels of helemaal vergoed. Artrokinesiologie is een verbijzondering van fysiotherapie en wordt als ongecontracteerde fysiotherapie vergoed. Hieronder staat een overzicht van de vergoedingen van de grootste zorgverzekeraars. Mocht uw zorgverzekering er niet tussen staan neem dan contact op met uw zorgverzekeraar of met praktijk Heemstra voor de vergoeding.

Het is een bewuste keuze van de beroepsgroep van artrokinesiologen om geen contracten aan te gaan met zorgverzekeraars. Op deze manier kunnen wij ons volledig op u richten met onderzoek en behandeling en worden wij niet gehinderd door langdurige vragenlijsten en onnodige administratie.